Inschrijving ITT

In de week van 17 t/m 19 oktober organiseren wij in samenwerking met vv Cultuurvogel uit Oost Souburg weer onze internationale tentoonstelling in Dorpshuis de Arne Rademacherstraat 32 4331GX  te Arnemuiden.

Om de inschrijfprocedure nog gemakkelijker te maken hebben wij een volledig nieuw inschrijfprogramma laten maken. Inschrijven is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Klik hieronder om direct te beginnen met inschrijven. Lees verder als u wat meer uitleg nodig heeft.

Wij bieden voor diegene die dit wenst ook de mogelijkheid om via de post of email in te schrijven, dit heeft echter niet onze voorkeur.

  1. digitaal inschrijfformulier
  2. reglement ITT
  3. reglement OTT
  4. inschrijfformulier t.b.v. versturen per post of email


Hieronder volgt de inschrijfprocedure voor diegene die via internet inschrijven.

We zien u graag terug op dinsdag 15 oktober van 15:00 uur- 21:00 uur bij het inbrengen van uw vogels.

Handleiding digitaal inschrijfformulier

Vul eerst alle in te zenden vogels in.
U kies eerst, in de eerste kolom, of u een Enkeling, Stel of Stam op wilt geven. Onder de kolom “Klassenummer” vermeldt u het klassenummer van de in te schrijven vogel (weet u deze niet zeker, klik dan op vraagprogramma of vul een deel van klassenummer in, dan krijgt u een aantal mogelijkheden te zien). Hierdoor wordt automatisch de website van NBVV geopend, waar via het verkorte vraagprogramma of het uitgebreide vraagprogramma kunt downloaden (onderaan de pagina op Download klikken en vervolgens Tentoonstelling kiezen).
De kolom Naam en/of keurslag wordt automatisch gevuld als u het klassenummer heeft ingevuld. U kunt echter ook zoeken op deze omschrijving door hier de naam van de vogel in tikken. Let wel op dat u de naam uit het vraagprogramma invult, anders wordt de vogel niet gevonden, bv. vult u Putter in dan krijgt u alle vogels onder naam Putter te zien (dit zijn over algemeen uitheemse Putters of Hybriden, wilt u de Europese Putter dan moet Kleine Putter of Grote Putter invullen (want dat in de benaming in het vraagprogramma).

Vergeet niet het verzekeringsbedrag voor de vogels en de kooien in te vullen anders wordt u inzending niet doorgestuurd.

Onder Ereprijs kunt u eventueel een bedrag schenken ter sponsoring van onze TT

Door op de knop ‘Rij toevoegen’ te klikken opent zich een nieuwe regel voor Enkeling, Stel of Stam, waarop u weer het klassenummer en/of Naam/Keurslag van vogel in kunt vullen.
U kunt een regel verwijderen door op het rode vak met wit kruis (helemaal) rechts van een regel) te klikken.

Bij “Opties” moet u aangeven in welke vorm u een eventueel gewonnen prijs wilt ontvangen (Geldbedrag of Medaille). Alle “Best of the Show” prijzen worden overigens alleen in geld uitgekeerd

Vul vervolgens al uw persoonsgegevens in, vergeet niet u mailadres in te vullen, want hierop ontvangt u de bevestiging van uw inschrijving.
Bij lid afdeling moet u de code van uw vereniging invullen, als u deze niet weet vul dan XXX in
Bij naam verenging kun u dan de naam van de vereniging, waarbij u lid bent, invullen.
Bent u lid van de NZC (Nederlandse Zebravinken Club), dan kunt u dit aankruisen.
Bent U jeugdlid vult dan u juiste geboortedatum in (jonger dan 18 jaar is jeugdlid), vervolgens wordt het inschrijfgeld automatisch aangepast (gehalveerd). De boodschap “Als jeugdlid betaal je andere prijzen” verschijnt

Vergeet niet onderaan het vakje aan te klikken dat u akkoord gaat met uw inschrijving en dat u  het aangegeven bedrag zult overmaken.

Als u alle vogels heeft opgegeven en alle informatie heeft ingevuld klik dan op de knop ‘Inschrijven voor de tentoonstelling’.
Is er iets fout of niet compleet in uw opgave, dan verschijnt er in het rood (boven de knop Inschrijven) dat er fouten in uw formulier zitten, deze moet u eerst corrigeren of invullen, waarna u weer op de knop Inschrijven klikt. De velden die fout zijn worden ‘rood’ weergegeven

Hebt u alles goed ingevuld, dan verschijnt de tekst “Bedankt voor je inschrijving, controleer je e-mail voor de details van je inschrijving”. Als u op ‘Sluiten’ klikt verdwijnt deze boodschap


U inzending is nu verzonden naar de TT-secretaris en u ontvangt zelf een mail met de bevestiging hiervan op u aangegeven e-mailadres.

 

 

 

Bezoekers vandaag 26

Bezoekers website totaal 18161