Inschrijving ITT

In de week van 18 t/m 20 oktober organiseren wij in samenwerking met vv Cultuurvogel uit Oost Souburg weer onze internationale tentoonstelling in Dorpshuis de Arne Rademacherstraat 32 4331GX  te Arnemuiden.

Om de inschrijfprocedure nog gemakkelijker te maken hebben wij een volledig nieuw inschrijfprogramma laten maken. Inschrijven is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Klik hieronder om direct te beginnen met inschrijven. Lees verder als u wat meer uitleg nodig heeft.

Wij bieden voor diegene die dit wenst ook de mogelijkheid om via de post of email in te schrijven, dit heeft echter niet onze voorkeur.

  1. digitaal inschrijfformulier
  2. reglement ITT
  3. reglement OTT
  4. inschrijfformulier t.b.v. versturen per post of email


Hieronder volgt de inschrijfprocedure voor diegene die via internet inschrijven.

We zien u graag terug op dinsdag 16 oktober van 15:00 uur- 21:00 uur bij het inbrengen van uw vogels.

Handleiding invullen inschrijfformulier


De betaalgegevens hoeven niet te worden ingevuld, deze worden automatisch afgeleid uit de opgave.
Vul eerst alle persoonsgegevens in.
Bij lid afdeling de code van uw vereniging invullen, als u deze niet weet vul dan XXX in
Bij naam verenging kun u dan de naam van de vereniging, waarbij u lid bent, invullen.
Bent u lid van de NZC (Nederlandse Zebravinken Club), dan kunt u dit aankruisen.
Vergeet niet u mailadres in te vullen, want hierop ontvangt u de bevestiging van uw inschrijving.
Bent U jeugdlid, gelieve dit dan aan te kruizen en uw geboortedatum in te vullen (de betaalgegevens worden dan automatisch aangepast)
Onder de kolom "Klassenummer" vermeldt u het klassenummer van de in te schrijven vogel (weet u deze niet zeker, klik dan op vraagprogramma. Hierdoor wordt automatisch de website van NBVV geopend, waar via het verkorte vraagprogramma of het uitgebreide vraagprogramma, kunt u het klassenummer opzoeken.
Onder soort en/of keurslag van de vogel wordt automatisch omschrijving uit het vraagprogramma ingevuld ( u hoeft daar zelf niets in te vullen, alleen even controleren of u het juiste klassenummer heeft ingevuld).
Wilt u bv. een 1 Stel inschrijven vul dan onder aantallen bij Stellen een 1 in, het programma rekent dan automatisch met 2 vogels (hetzelfde geld voor de Stammen). Op 1 regel kunt u zowel Enkelingen, als Stellen en Stammen invullen (uiteraard van dezelfde soort vogel)
Door op de knop regel toevoegen te klikken opent zich een nieuwe regel, waarop u weer een nieuwe vogelsoort in kunt vullen.
Op dezelfde manier kunt u ook eventueel een regel verwijderen.
Vergeet aan het eind niet het vakje aan te klikken dat aangeeft dat u eigenaar van de vogels bent en dat u akkoord gaat met de geldende reglementen.
Als u alle vogels heeft opgegeven en alle informatie heeft ingevuld klik dan op de knop Inschrijven.
Is er iets fout of niet compleet in uw opgave, dan verschijnt er in het rood (onder de knop Inschrijven) de foutmelding(en), deze moet u eerst corrigeren of invullen, waarna u weer op de knop Inschrijven klikt. Hebt u alles goed ingevuld dan verschijnt er (onder de knop inschrijven) in het groen de tekst "Het formulier is verzonden, u ontvangt een e-mail met de bevestiging" U inzending is nu verzonden naar de TT-secretaris en u ontvangt zelf een mail met de bevestiging hiervan op u aangegeven e-mailadres..

 

 

Bezoekers vandaag 0

Bezoekers website totaal 12677

Kubik-Rubik Joomla! Extensions